Прскалки за трева. | There are 6 products

Прикажи: Листа / Табела
Прикажи:
Сортирај по:
Глава за прскалка 1/2
• Радиус на прскање: 6 m • Дија...
360MKD
Без данок: 360MKD
Прскалка X3AZLTLJ
• Метална прскалка • Радиус н...
670MKD
Без данок: 670MKD
Прскалка X3P
• Радиус на прскање: 6 m • Дија...
100MKD
Без данок: 100MKD
Прскалка X3PT
Радиус на прскање: 6 m • Дијаме...
120MKD
Без данок: 120MKD
Прскалка X903AP
• Кружно прскање • Дијаметар:...
120MKD
Без данок: 120MKD
Прскалка XC22
• Прскалка лепеза • Правоаго...
360MKD
Без данок: 360MKD
Блу Сити - Дирекција © 2021.