Ваљаци | There are 11 products

Прикажи: Листа / Табела
Прикажи:
Сортирај по:
Ваљак Acryl Gold 23cm
ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ НА ГИПС КАРТОН ...
130MKD
Без данок: 130MKD
Ваљак Hobby 23cm
ЗА УНИВЕРЗАЛНО БОЈАДИСУВАЊЕ НА ...
90MKD
Без данок: 90MKD
Ваљак Libero 23cm
ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ НА ПОВРШИНИ ДО 1...
65MKD
Без данок: 65MKD
Ваљак Master 23cm
ЗА ЕФИКАСНО ПРЕКРИВАЊЕ НА СТАРИ...
260MKD
Без данок: 260MKD
Ваљак Maxi 23cm
ЗА БРЗО БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЗГРАДИ ...
180MKD
Без данок: 180MKD
Ваљак Mikrofiber 23cm
БРАШНЕН НАНОС НА АКРИЛНИ БОИ Пр...
100MKD
Без данок: 100MKD
Ваљак Pink Mohair 23cm
НАНЕСУВАЊЕ НА ЛАКОВИ НА МАСЛЕНА...
120MKD
Без данок: 120MKD
Ваљак Profy 23cm
ПРЕМИУМ НАНОС НА ПРЕМАЗИ НА РАМ...
105MKD
Без данок: 105MKD
Ваљак Quattro 23cm
НАНОС НА ДИСПРЕЗИВНИ ПРЕМАЗИ ВО...
120MKD
Без данок: 120MKD
Ваљак Royal 18cm
ПРОФЕСИОНАЛНО НАНЕСУВАЊЕ НА БО...
310MKD
Без данок: 310MKD
Блу Сити - Дирекција © 2021.