За нас

НА КРАТКО ЗА НАС!!
Блу Сити (Блу Маркет) бележи стабилен и конзистентен развој. Во Македонија таа претставува една од водечките компании за продажба на секаков вид на туш кабини, керамика, санитарија, железарија и електрика. Блу Сити во моментов брои повеќе од 60 вработени, има 8 сопствени продавници, два магацина и два изложбено-продажни простории кои се дел од најголемите супер маркети во Македонија.

ВРЕДНОСТИ
Блу Сити (Блу Маркет) е ексклузивен увозник и дистрибутер на туш кабини, керамика, секаков вид санитарија, железарија и електрика.Компанијата располага со магацински простор од 3000 м2 од кој секојдневно се дистрибуираат производи низ другите градови во земјата.Со цврсти чекори го освојуваме домашниот пазар. Присутни сме скоро во сите поголеми градови во Македонија.

ЦЕЛ
Со квалитетни производи и услуги да создадеме задоволни и среќни купувачи.

ВИЗИЈА
Да ја зацврснеме положбата на најдобар трговец во продажбата на комплетна опрема за бањи, од нашата програма, со посебен акцент на сопственото произвотство на мебел за бањи.

Нашето мото е : Вашите пари кај нас вредат многу повеќе!!!

Блу Сити - Дирекција © 2021.