Програм за Препродажба

Доколку веќе имате сметка, можете веднаш да се најавите.

За да креирате сметка за препродавачи пополнете ја формата со сите потребни полиња:

Лични детали

* Име:
* Презиме:
* E-mail:
* Телефон:
Факс:

Адреса

Фирма:
Веб Сајт:
* Адреса 1:
Адреса 2:
* Град:
* Поштенски број:
* Држава:
* Регион:

Информации за плаќање

Даночен број:
Метод за наплата:
Име/носител на Чекот:
PayPal e-mail адреса:
Име на банка:
ABA/BSB број (Број на огранок):
SWIFT код:
Име/носител на сметката:
Број на сметката:

Лозинка

* Лозинка:
* Потврда на лозинката:
Ги прочитав и се согласувам со За нас
Блу Сити - Дирекција © 2021.