Враќање на производи

Пополнете ја формата подолу за да добиете број за враќање на нарачката.

Информација за нарачката

* Име:


* Презиме:


* E-mail:


* Телефон:


* Број на нарачка:


Датум на нарачка:

Информација за продуктот и причина за враќање

* Име на продукт:

* Код на продукт:

Количина:
* Причина за враќање:
Продуктот е отворен:


Неисправност или други детали:
Внеси го кодот во полето за внесување:

Блу Сити - Дирекција © 2021.