Контакт

Нашата локација

Адреса:
Блу Сити - Дирекција
ул. 514 бр. 2А
1000 Скопје

За контакт телефони од нашите продавници кликнете на МАРКЕТИ.
Телефон:
043/371-399

Факс:
043/371-399

Контакт форма

Име:


E-mail:


Опис:


Внесете го кодот од сликата:

Блу Сити - Дирекција © 2021.